coaching-back-aanpassing-1

COACHTRAJECT

Soms ontstaan er situaties in je privéleven of op je werk die jou uitdagen. Het gedragspatroon dat je tot nu toe hanteerde lijkt niet (meer) te werken. Dat betekent niet dat je meteen helder hebt wat wel kan werken. Vaak is er bewustwording nodig van de gedragspatronen en/of van verschillende (andere) oplossingen. Tijdens de coachgesprekken worden er vooral vragen gesteld zodat je zelf tot inzicht komt en gaat voelen wat jou kan helpen .

De coachgesprekken zijn dus oplossingsgericht van karakter. Natuurlijk zijn ervaringen en gebeurtenissen uit het verleden van invloed op ons gedrag vandaag, maar de nadruk ligt tijdens de coachgesprekken voornamelijk op het heden en de toekomst.

VOOR WIE?

Merk je dat je vast loopt in bijvoorbeeld werk of een privé-situatie en heb je moeite helderheid hierin te krijgen? Wil je meer zicht in je talenten en doelen? Dan kan coaching uitkomst bieden.

EFFECTEN

Tijdens de gesprekken krijg je inzicht in je situatie en je eigen gedragspatronen. Tevens reik ik je praktische handvatten aan die je direct in je dagelijkse leven kunt toepassen.

PRAKTISCHE INFO

Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 3 tot 8 sessies. Voorafgaand vindt een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. De gesprekken vinden plaats in de Gruyterfabriek in den Bosch. Coaching via Skype behoort ook tot de mogelijkheden.

TARIEVEN COACHING

Coaching wordt zowel particulier als zakelijk aangeboden

Kennismaking
€ 55,- per sessie

0 tot 1 sessie

Sessie van 1 uur

1 op 1 gesprek

Particulier
€ 75,- per sessie

3 tot 8 sessies

Sessie van 1 uur

1 op 1 gesprek

Zakelijk
Prijs op aanvraag

3 tot 8 sessies

Sessie van 1 uur

1 op 1 gesprek