coaching-back-aanpassing-1

COACHTRAJECT

 
Soms ben je niet tevreden met je huidige situatie, wil je die veranderen maar weet je niet precies hoe. De antwoorden en oplossingen die je zoekt zijn vaak al in jezelf aanwezig, maar soms is het lastig om daarbij te komen. Dan is het fijn om het samen te doen. Ik luister, benoem, merk op en vraag door. Ik geef je de ruimte zodat jij weer kan voelen welke richting je op wilt en wat je daarbij nodig hebt. Deze bewustwording helpt je om vervolgens de stappen te zetten naar jouw gewenste situatie.

WAAR?

Coaching kan plaatsvinden terwijl we samen in de natuur wandelen, online in gesprek gaan of in mijn coachruimte in de Gruyterfabriek in den Bosch. Ik stem met jou af wat het beste past.

YOUNG PROFESSIONALS

Speciaal voor jongeren tot 30 jaar bied ik ook korte online coachgesprekken aan. Omdat ik uit eigen ervaring weet dat de eerste jaren in je loopbaan uitdagend kunnen zijn; onzekerheid over je eigen kennis en kunde, zoeken naar een goede werk-/privé balans, nog niet weten waar je talenten en interesses precies liggen, of een collega/leidinggevende die je op de proef stelt. Geen grote issues, maar wel fijn om over te kunnen sparren.

PRAKTISCHE INFO

Voordat we starten met coaching vindt er (online) een gratis kennismakingsgesprek plaats. Om helder te krijgen wat jouw vraag is en hoe ik daar iets in kan betekenen.

TARIEVEN COACHING

Coaching wordt zowel offline als online aangeboden. Voor zakelijke coachtrajecten graag contact opnemen voor een op maat gemaakt aanbod.

Kennismaking
€ 0,- per sessie

0 tot 1 sessie

Sessie van 30 minuten

1 op 1 gesprek

Coaching Online
€ 69,- per sessie

2 tot 6 sessies

Sessie van 1 uur

1 op 1 gesprek

Coaching Offline
€ 84,- per sessie

2 tot 6 sessies

Sessie van 1 uur

1 op 1 gesprek

Young Professional
€ 30,- per sessie

1 online sessie

Sessie van 30 minuten

1 op 1 gesprek

ANDER AANBOD

Bekijk ook mijn ander aanbod.

Hartenreis

Hartenreis

Do it yourself

Do it yourself

Onderwijs

Onderwijs