compassie-back-aanpassing-1

COMPASSIETRAINING

Compassie betekent vriendelijkheid voor jezelf en anderen, juist op momenten dat er ongemak is. Het is een algemene eigenschap, die bij iedereen in aanleg aanwezig is, maar die vaak om allerlei redenen niet tot bloei is gekomen. Dit kan leiden tot schaamte, zelfverwijt, faalangst of vluchten in activiteiten of relaties die eigenlijk geen voldoening geven. Gelukkig kan compassie door beoefening verbeterd worden en dat is het doel van de compassietraining.
De 8-weekse Compassietraining, die officieel Mindfulness-Based Compassionate Living (MBCL) wordt genoemd, is gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde visie op het belang van (zelf)compassie. Tijdens de training worden oefeningen aangeboden om meer warmte, geborgenheid, acceptatie en verbondenheid met jezelf en anderen te ervaren.

VOOR WIE?

Heb je soms last van je eigen oordelen en kritische houding? Wil je graag meer vanuit vriendelijkheid en acceptatie met jezelf en anderen omgaan? Dan kan de compassietraining aansluiten. Voorwaarde is dat je de mindfulnesstraining hebt afgerond.

EFFECTEN

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de beoefening van zelfcompassie leidt tot meer zelfrespect, positievere emoties, sociale verbondenheid, betere zelfzorg en minder angst voor afwijzing en falen. Meer achtergrondinformatie over de MBCL van Frits Koster en Erik van den Brink is te vinden op www.compassietraining.nl.

PRAKTISCHE INFO

De 8-weekse compassietraining wordt gegeven op zondagochtend van 10.15-12.15 uur. De eerstvolgende training start op 2 december 2018. De training bestaat uit een individuele intake, 8 groepssessies en een individueel evaluatiegesprek na afloop van de training.

Adres: Dukaat 5, 5283PJ Boxtel.

TARIEVEN COMPASSIE TRAINING

Deze training wordt zowel particulier als zakelijk aangeboden

Particulier
€ 395,-

8 Sessies

Sessie van 2 uur

Groepstraining

Zakelijk
p.o.a.

8 Sessies

Sessie van 2 uur

Groepstraining

Terug kom pakket
€ 60,-

4 sessies

Sessie van 75 min

Groepsworkshop

ANDERE DIENSTEN

Mindfulness

Mindfulness

Coaching

Coaching

Workshops

Workshops