compassie-back-aanpassing-1

COMPASSIETRAINING

Compassie betekent mild zijn en begrip hebben voor jezelf en anderen, juist op momenten dat er ongemak is. Vaak weten we niet zo goed hoe we met dat ongemak en de bijbehorende emoties om moeten gaan. We vermijden verdriet, boosheid of onzekerheid of blijven er onnodig in hangen. Maar je mág die emoties voelen. Net zoals je het even niet mag weten of fouten mag maken. Dus het woord "mogen" is essentieel in de beoefening van (zelf)compassie. Het geeft ruimte, maakt zachter en vergroot je veerkracht.
Blogs die je over dit onderwerp op deze site kunt vinden zijn: Het licht in de nacht en Hoeveel ruimte heb jij voor 'mogen'?

VOOR WIE?

Heb je soms last van je eigen oordelen en kritische houding? Wil je graag meer vanuit acceptatie met jezelf en anderen omgaan? Dan kan de compassietraining aansluiten. Voorwaarde is dat je ervaring hebt met mindfulness.

EFFECTEN

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de beoefening van zelfcompassie leidt tot meer zelfrespect, positievere emoties, sociale verbondenheid, betere zelfzorg en minder angst voor afwijzing en falen. Meer achtergrondinformatie over de MBCL van Frits Koster en Erik van den Brink is te vinden op www.compassietraining.nl.

PRAKTISCHE INFO

Momenteel worden er geen groepstrainingen gegeven maar alleen individuele trajecten. Wil je liever zelfstandig aan de slag met dit onderwerp? Bestel dan het Do it yourself pakket; 7 videolessen waarin ik je handvatten geef om compassievoller met jezelf en anderen om te gaan. Over het omgaan met emoties kun je op Youtube deze zelfcompassie video bekijken.

TARIEVEN COMPASSIE TRAINING

De groepstraining wordt momenteel niet aangeboden

Compassie Groep
€ 449,-

8 Sessies

Sessie van 2 uur

Groepstraining

Compassie Individueel
€ 749,-

8 Sessies

Sessie van 1,5 uur

individuele training

ANDER AANBOD

Bekijk ook mijn ander aanbod.

Mindfulness

Mindfulness

Coaching

Coaching

Hartenreis

Hartenreis