HARTENREIS

Een luchtig inspiratie-doeboek om jouw authentieke stem te vinden en te volgen.

Wat als er een soort innerlijke stem is, noem het intuïtie, een verlangen of je hart en deze stem moedigt je aan iets te doen. Een oude hobby oppakken, een reis maken, een eigen bedrijf starten. Of de stem fluistert je in dat het tijd is om iets los te laten; een huis, baan, relatie.

Wat als datgene waar die stem je toe uitnodigt, super spannend is? Wat doe je dan?

In Hartenreis interview ik inspirerende vrouwen die op belangrijke momenten in hun leven hun hart volgden. Hun intuïtie bracht hen buiten de gebaande paden, welke angsten en onzekerheden kwamen zij tegen en hoe zijn ze daarmee omgegaan? Wat hebben de keuzes hen gebracht? Deze hartverwarmende interviews worden afgewisseld met praktische oefeningen die jou aanmoedigen jouw innerlijke stem te vertrouwen en je angsten te overwinnen. Hartenreis helpt je om dat te doen wat je diep van binnen het allerliefste wilt doen.

RECENSIES

"Met veel plezier Hartenreis gelezen! Inspirerende interviews, inzicht gevende oefeningen, mooi vormgegeven, een aanrader!  Alja"

"Met veel plezier het boek gelezen, het is bijna alsof Linda het zo tegen je vertelt; uitnodigend en scherp, met veel ruimte voor eigen invulling. De afwisseling tussen de verhalen van anderen, eigen bezinningstijd en het maken van een actieplan, zorgt ervoor dat je op een actieve manier door het boek kan. Kim"

"Het boek leest prettig, de oefeningen en vragen zijn stimulerend en de toepasselijke quotes inspireren je om mee te gaan op deze Hartenreis en als beloning steeds meer je authentieke stem te vinden en te volgen. Hartenreis is een echte aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar hun waarheid, maar daar nog wel even een steuntje in de rug bij kunnen gebruiken. Hannie"

TIPS

Het volgen van je hart geeft ontzettend veel levensvreugde. Maar het brengt ook uitdagingen met zich mee; belemmerende gedachten, angstgevoelens of praktische problemen. In de Youtube documentaire Finding Joe wordt op inspirerende wijze uitgelegd welke fasen je doorloopt en hoe je de uitdagingen kunt overwinnen.

Als je twijfelt over het volgen van jouw droom en je ziet vooral de beren op de weg, zoek iemand om jouw verlangen mee te bespreken die jou inspireert, aanmoedigt en vertrouwen geeft. Wie in jouw omgeving staat open voor jouw plannen? Wie liep zelf al eens buiten de gebaande paden? En mocht je zo iemand niet in je omgeving hebben, dan biedt internet uitkomst. Er zijn veel Youtube video's en podcasts van inspirerende mensen met aanmoedigende boodschappen. Zelf werd ik heel enthousiast van dit verhaal: Met de tractor naar de zuidpool

 

 

COACHING

Heb je momenteel ook een droom of verlangen die je wilt verwezenlijken maar lijkt de drempel steeds te groot? Kijk op de Coaching pagina om te zien hoe ik je daarbij kan begeleiden. In deze blogs lees je meer over het volgen van je hart: De stem van je beste vriend en  Een ode aan duikplanken en zwemvesten.

 

Bestel

Bestel het boek Hartenreis.











Verzendkosten € 2,95
Totaal



ANDER AANBOD

Bekijk ook mijn ander aanbod.

Coaching

Coaching

Hartenreis

Hartenreis

Do it yourself

Do it yourself

Onderwijs

Onderwijs