workshops-back-aanpassing-1

WORKSHOPS

 

Mindfulness en Compassie.

 

Misschien ben je geïnteresseerd in een 8-weekse mindfulness- of compassietraining, maar wil je eerst ontdekken of het bij je past. Of wil je als team een studiedag over omgaan met stress op het werk. AandachtsPunt biedt zowel kennismakingsworkshops aan met open inschrijving als workshops op maat voor organisaties. Tijdens de workshop worden verschillende werkvormen afgewisseld. Je krijgt uitleg over mindfulness of compassie, creëert inzicht met behulp van de bewustwordingsopdrachten en doet ervaring op met de meditaties.

VOOR WIE?

Heb je interesse in mindfulness of compassie en wil je kennismaken met het onderwerp? Ben je als organisatie benieuwd hoe mindfulness en/of compassie kunnen bijdragen aan een ontspannen werkklimaat? Dan zijn deze workshops geschikt!

EFFECTEN

Tijdens deze workshops ontstaat er inzicht in de werking van mindfulness of compassie. Je wordt bewust van jouw automatische patronen. Daarnaast krijg je tools aangereikt zodat je op een constructieve wijze om kunt gaan met lastige situaties en beter in staat bent rust en vriendelijkheid in jezelf te creëren.

PRAKTISCHE INFO

De workshops worden zowel Incompany verzorgd als via open inschrijving op de de Dukaat 5 in Boxtel. Heb je interesse? Kijk bij Agenda voor de data voor de eerstvolgende workshops met open inschrijving. Ben je als organisatie geïnteresseerd in een Incompany workshop, neem dan contact op voor een aanbod op maat.

Mindfulness
Kennismakingsworkshop
€ 25,-

1 sessie

Sessie van 2 uur

Groepsworkshop

Compassie
Kennismakingsworkshop
€ 25,-

1 sessie

Sessie van 2 uur

Groepsworkshop

ANDERE DIENSTEN

Mindfulness

Mindfulness

Compassie

Compassie

Coaching

Coaching